Beskrivelse av lokalene

Nestun ligger landlig og usjenert til midt i Brunlanes.  Lokalet har 2 plan på hver 450 kvadratmeter. I første etasje er det en åpen og romslig inngang, stor peisestue, klubbrom med sofagrupper, garderober og toaletter. I andre etasje er det en stor sal med scene, hems og et velutstyrt kjøkken.

Nestun er tilrettelagt for handikappede

 Handikappede har god adgang til alle rom og toaletter.

Avstander

Stavern: 5 km
Larvik: 8 km
Nevlunghavn: 8 km
Porsgrunn: 35 km

Storsalen

Stor sal på 285 kvadratmeter med 500 sitteplasser, eller ca 350 personer plassert ved småborder. Romslig og velutstyrt scene på ca 40 kvadratmeter + sceneteppe. Eget omkledningsrom med vask og direkte adgang til scenen. Overheadprosjektor og lerret finnes også. Lysutstyr kan leies etter nærmere avtale.

‘Callekroken’ i underetasjen

Plass til 70 personer utstyrt med border og sittegrupper. Stor peis som er integrert i inngangspartiet danner en koselig atmosfære.

Kjøkken

Velutstyrt og moderne kjøkken med stort kjølerom og oppvaskmaskin. Kjøkkenutstyr og dekketøy for enhver anledning til ca. 200 personer.

Møterom i underetasjen

Rom med sofagrupper som kan brukes som separate møterom eller som grupperom dersom lokalene leies til større arrangementer/konferanser. Eget kjøkken med oppvaskmaskin finnes.

Garderober og toaletter

Alle våre toaletter er lett tilgjengelig også med rullestol. Det er fler toaletter og garderober med god kapasitet.

Gode parkerinsmuligheter

På Nestun er det en stor, god og gratis parkeringsplass.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...